Vi er eksperter i Digital Out Of Home

Effektiv digital annoncering

Made by Kristoffer er et kreativt bureau med solid ekspertise inden for digital out-of-home annoncering. Med 20 års erfaring specialiserer vi os i at skabe dynamiske digitale reklamer, der fanger folks opmærksomhed. Vi tror på den digitale fortælling. Udgangspunktet for vores digitale kampagner er stærk visuel historiefortælling, fordi vi mener, at de annoncer der fungerer bedst, er dem, der fanger opmærksomheden og vækker interesse.

Annoncering med stor effekt!

Digital-Out-Of-Home (DOOH) giver dig mulighed for at nå en stor og varieret målgruppe afhængigt af placeringen. Med DOOH kan du vise dine budskaber på digitale skærme i offentlige rum, såsom på busser, i metroen, LED-skærme på pladser, indkøbscentre og meget mere. Dette skaber en stærk visuel identitet for dit brand, som er mere levende end klassiske plakater. Videoer og animationer skaber dynamiske og relevante budskaber, der skiller sig ud fra mængden og dermed øger din synlighed over for potentielle kunder.

Vi er eksperter i at producere DOOH-kampagner

Vi har produceret mange hundrede DOOH-annoncer gennem tiden og har omfattende erfaring inden for dette kreative felt. Der er ofte kamp om opmærksomheden i udendørs annoncering, og vi er specialister i at forstå mulighederne og begrænsningerne ved mediet.

Digital annoncering til enhver skærm

Vi skaber fængende digitalt indhold til en række forskellige formater – fra store lysaviser til mindre skærme. Udgangspunktet for hver DOOH-kampagne er at identificere de bedste placeringer og kontekster for annoncerne. Skal det være i travle byområder, indkøbscentre, ved busstoppesteder eller i lufthavne? Indholdet kan skræddersyes til hvert unikt miljø for at sikre maksimal synlighed og engagement. Vi foreslår ofte at producere flere versioner, hvilket gør det muligt for jeres reklame at tilpasse sig forskellige skærme og miljøer.

Specialist med stor erfaring

Made by Kristoffer er ejet af Kristoffer Hanghøj, som er uddannet fra Film -og Medievidenskab (KU) og Digital Design (ITU) og har 20 års erfaring med at udvikle og producere reklamer. Blandt andet som Digital Creative Developer og Digital Art Director i nogle af Danmarks største medievirksomheder, Nordisk Film og TV 2. De sidste 10 år har Kristoffer arbejdet som selvstændig og haft fornøjelsen af at arbejde med en lang række fantastiske kunder.

KUNDER

Vi kan hjælpe dig og dit brand med at nå jeres mål.
Kontakt os i dag!